Termeni si conditii

1.Generalitati

Site-ul „www.telewoodworks.ro” este proprietatea firmei II Teleptean Florin, CUI 30239337.

Prin utilizarea acestui website, inca de la prima accesare, sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare:

 Accesul si utilizarea site-ului www.telewoodworks.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditile de mai jos.

Toate produsele prezentate pe acest site sunt realizate manual, asadar unele produse pot avea unele imperfectiuni.

2. Folosirea website-ului www.telewoodworks.ro

Accesul pe acest website-ul  www.telewoodworks.ro  se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa si de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatile necesare.

Prin intermediul formularului de cautare, din partea de sus a fiecarei pagini, puteti afla usor si rapid informatii despre produse.

 Pentru ca II Teleptean Florin sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website-lui www.telewoodworks.ro, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:

– NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice altmaterial) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI (II Teleptean Florin).

– NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.

– NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).

– VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

Pentru a putea cumpara produse de pe acest website, trebuie sa va creati un cont. Contul se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contului dvs. II Teleptean Florin nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata.

In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spaming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

3. Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul website-ului  www.telewoodworks.ro  va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica II Teleptean Florin. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. II Teleptean Florin isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

4. Limitarea raspunderii

II Teleptean Florin nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele au caracter informativ.

7. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul  www.telewoodworks.ro se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

8. Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; II Teleptean Florin nu va folosi aceste informatii decat in scop informativ.
Shopping Cart
Scroll to Top